AcasăSPORTAna Maria Prodan bagata in sedinta la Finante!

Ana Maria Prodan bagata in sedinta la Finante!

Echipa pregatita de Claudiu Niculescu se confrunta cu mari probleme finaciare, conturile fiind blocate in continuare din cauza datoriilor acumulate in trecut.

Ana Maria Prodan se descurca mai greu fara sotul ei

Ana Maria Prodan a demarat, de ieri, auditul programat la „U” Cluj, in urma caruia actionarii promisi de manager se vor implica sau nu financiar la echipa.

Lutz Stache, pe vremea cand dorea sa bage bani in fotbalul romanesc

Pana la finalizarea lui, Ana Maria Prodan a fost in audienta la directorul executiv al Finantelor Cluj, pentru a incerca deblocarea conturilor, situatia nefiind deloc roz. Germanul Lutz Stache a infirmat implicarea financiara la echipa manageriata de doamna Reghecampf-Prodan si anuntat ca nu mai are legatura cu nimeni din fotbalul romanesc. „Eu, in calitate de persoana fizica sau orice alta firma ce imi apartine, nu am nicio legatura cu preluarea actiunilor echipei si clubului de fotbal Universitatea Cluj si infirm orice zvon referitor la implicarea mea personala sau juridica in acest domeniu. Nu ma aflu in contact cu doamna Prodan sau cu sotul acesteia de mult timp. Ca si pana acum, voi urmari cu interes fotbalul romanesc, in special evolutiile echipelor Steaua si Rapid”, a declarat Lutz Stache pentru Ziarul National.

Portar de la AS Roma si preparator de la Juventus

Fostul goalkeeper al celor de la AS Roma, Carlo Zotti, a sosit in cantonamentul celor de la „U” Cluj si va sustine probe de joc, iar daca va da satisfactie va semna un contract valabil pe un an. Tot in Austria este asteptat si noul preparator fizic, italianul Marco Curletti, care a activat ultima data la echipa de tineret a campioanei Italiei, Juventus Torino.

author avatar
Sebastian Stan
1.126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger