AcasăSPORTAna Maria Prodan, atac suburban la adresa lui Cornel Dinu

Ana Maria Prodan, atac suburban la adresa lui Cornel Dinu

Prezenta exotica in fotbalul romanesc, impresarul Ana Maria Prodan incepe saptamana cu un scandal-monstru la care il supune pe Cornel Dinu, fostul mare fotbalist al lui Dinamo.

Intr-o dezvaluire postata pe pagina ei de facebook, sotia lui Laurentiu Reghecampf sustine ca fostul fotbalist si antrenor reprezinta unul dintre „groparii fotbalului romanesc”.

Ana Maria Prodan aminteste cateva episoade negre din istoria lui Cornel Dinu, gen Kosice (cand Romania a pierdut, cu 2-5, disputa cu Cehoslovacia), KR Reykjavik (formatie care a eliminat-o pe Dinamo din cupele europene cu o dubla victorie) sau Foresta Falticeni (echipa ce s-a impus, cu 5-4, in Stefan cel Mare, desi Dinamo avea 4-0 in minutul 70).

Totusi, limbajul folosit pare sa o declaseze pe sotia lui Reghecampf, aceasta precizand, printre altele, ca „pentru mine a mai murit o legenda care de fapt n-a fost decat un sclav ce l-a dat afara pe Florentin Petre de la Dinamo pentru ca era <lindicul Printesei la 1,20 metri inaltime>”.

author avatar
Cristi Ionita
526 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger