AcasăSPORTAmicalul Dinamo – Barcelona naste divergente intre organizatori si LPF

Amicalul Dinamo – Barcelona naste divergente intre organizatori si LPF

Real Madrid și FC Barcelona s-au întâlnit aseară într-o partidă contând pentru manșa întâi a sferturilor de finală al Copei del Rey, Cupa Spaniei la fotbal. Barcelona s-a impus cu 2-1 la capătul unui joc dominat de catalani de la un capăt la altul.

Unul dintre organizatorii amicalului Dinamo – Barcelona l-a atacat pe presedintele LPF, Dumitru Dragomir, dupa ce acesta a confirmat disputarea partidei.

Real Madrid și FC Barcelona s-au întâlnit aseară într-o partidă contând pentru manșa întâi a sferturilor de finală al Copei del Rey, Cupa Spaniei la fotbal. Barcelona s-a impus cu 2-1 la capătul unui joc dominat de catalani de la un capăt la altul.Arian Thiess, unul intre organizatorului meciului amical dintre Dinamo si Barcelona, l-a contrat, miercuri, pe Dumitru Dragosmir, seful Ligii Profesioniste Fotbal, dupa ce acesta a confirmat disputarea meciului, anuntand totodata ca si problemele referitoare la televiziunile care vor transmite partida au fost rezolvate.

„Am vazut ce a declarat Dragomir. De unde si pana unde stie el ca televiziunile s-au inteles pentru transmisia meciului? Momentan, drepturile TV nu au fost acordate nimanui. Am primit solicitari de la Dolce, de la Digi si de la alte trei televiziuni, dar deocamdata nu ne-am hotarat. Nu avem de ce sa ne grabim. Vom lua o hotarare in urmatoarele zile”, a declarat Adrian Thiess pentru ProSport.

Totodata, acesta s-a intrebat si ce calitate are seful LPF de a indraznit sa anunte meciul inaintea enuntului oficial al organizatorilor, mai ales ca Dragomir nu i-a sunat sa afle informatii legate de meci.

„Ma intreb in ce calitate anunta presedintele LPF ca meciul se va disputa oficial? Numai organizatorii, adica eu sau Mihai Craiu, pot face public acest eveniment. Nici Dragomir si nici altcineva de la Liga nu ne-a sunat vreodata sa ne intrebe ceva legat de meciul cu Barcelona, iar noi suntem singura sursa credibila”, a mai adaugat Adrian Thiess.

author avatar
Ionut Zgimbau
295 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger