AcasăSPORTAmicalul cu Grecia a fost anulat! Iata de ce

Amicalul cu Grecia a fost anulat! Iata de ce

(foto: napocanews.ro)

Romania nu va mai disputa meciul amical cu Grecia de pe 15 noiembrie, in Germania, deoarece Federatia Romana de Forbal nu a putut gasi un stadion care sa gazduiasca intalnirea.

(foto: napocanews.ro)

Partida Grecia – Romania ar fi trebuit sa se joace la Stuttgart, dar acum cateva zile au aparut primele probleme: autoritatile germane se temeau de incidentele pe care le-ar fi putut provoca la meci suporterii greci. Stuttgart este casa unei importante comunitati elene. Anularea meciului vine in contextul tensiunii dintre greci si germani pe tema crizei din zona euro, prezente atat la nivel politic, cat si social.

Mircea Sandu a anuntat ca, in aceste conditii, Romania va juca doar cu Belgia, pe 11 noiembrie, la Liege.

„Meciul cu grecii nu se va mai disputa. Nu am primit inca raspuns de la Slovacia si Lietchenstein, dar mai mult ca sigur ca vom mai disputa un singur joc, cel cu Belgia. Pe noi ne intereseaza sa formam o echipa nationala puternica si competitiva. Problema cu Grecia a fost locul de desfasurare. Federatia Germana nu si-a dat acordul, iar grecii nu voiau in alta tara”, a explicat Mircea Sandu.

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal a mai declarat ca negocierile cu alte federatii, pentru un meci amical cu o alta echipa, tot pe 15 noiembrie, au esuat.

author avatar
Razvan Telegescu
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger