AcasăSPORTAmicale de top pentru CFR Cluj. Ardelenii au planuri mari pentru aceasta...

Amicale de top pentru CFR Cluj. Ardelenii au planuri mari pentru aceasta vara!

Dupa un sezon dezamagitor, cel putin pe plan intern, CFR Cluj vrea sa revina rapid in top, astfel ca ardelenii dau lovitura dupa lovitura pe toate planurile posibile.

Vineri, CFR Cluj l-a prezentat oficial pe Mircea Rednic, noul antrenor al echipei, tehnician care care in palmares sapte trofee castigate: 4 cu Rapid, doua cu Dinamo si Cupa Azerbaidjanului cu Khazar Lankaran.

Cu ocazia prezentarii noului antrenor, Iuliu Muresan, presedintele CFR-ului, a anuntat ca echipa are stabilite opt meciuri de verificare pentru aceasta vara, iar adversarii vor fi numai unul si unul, de la Celtic Glasgow (campioana Scotiei) si Viktoria Plzen, pana la Energie Cottbus sau Dinamo Tbilisi.

Bomboana de pe tort ar urma sa fie un meci amical sustinut impotriva formatiei Borussia Dortmund, vicecampioana Europei. Disputa ar urma sa aiba loc in Germania, iar Iuliu Muresan a anuntat ca meciul este aranjat in proportie de 90%.

CFR pregateste si o serie de lovituri la nivel de lot. Ardelenii l-au inregimentat deja pe Sadick Adams, international ghanez de tineret si un jucator crescut la echipa a doua a lui Atletico Madrid. Saptamana viitoare, oficialii CFR-ului vor sa anunte achiztionarea a doi dintre cei mai buni fotbalisti din Liga I, in returul sezonului 2012-2013, respectiv mijlocasul Dan Nistor, de la Pandurii Targu Jiu, si atacantul Florin Costea, de la CS Severin.

Conform citynews.ro, Mircea Rednic a anuntat ca vrea sa castige titlul inca de la primul sezon petrecut pe banca lui CFR Cluj si ca va miza pe sistemul de joc 4-4-2 „acelasi cu care am castigat titlul si cu Dinamo si cu Rapid”.

author avatar
Cristi Ionita
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger