AcasăSPORT"Amical" cu scandal: Mutu da de pamant cu Piturca

„Amical” cu scandal: Mutu da de pamant cu Piturca

Meciul amical Romania – Slovacia este prefatat de reactia „Briliantului” la adresa selectionerului. Nervos ca nu a fost convocat pentru aceasta partida, Adrian Mutu l-a atacat pe Victor Piturca, reaprinzand conflictul dintre ei.

Piturca si Mutu sunt din nou in tabere diferite

Revenit in primul „11” al echipei Ajaccio, atacantul Adrian Mutu nu si-a ascuns frustrarea pentru neconvocarea la lotul national, in vederea meciului amical Romania – Slovacia, programat in aceasta seara, la Bucuresti, pe Arena Nationala. Cu 24 de ore inainte de startul partidei, „Briliantul” a iesit la atac, criticand modul in care selectionerul Victor Piturca a ales sa trieze fotbalistii pentru acest joc: „Nu am avut nicio discutie cu Piturca si nici nu m-a sunat altcineva din staff-ul nationalei. Poate ca selectionerul o sa va dea voua, ziaristilor, explicatii pentru neconvocarea mea. Eu ma simt bine si nu dau importanta unor astfel de lucruri, dar este adevarat ca m-as fi simtit si mai bine daca eram sunat. Nu mi s-ar parea normal nici ca Marica sa fie convocat. Cum, Marica e la lot? Nu stiam! Nu e normal! Selectionerul va raspunde. Dintre toti atacantii, eu am dat anul trecut cele mai multe goluri, dar nu pot sa fortez venirea mea la nationala. Nu imi convine sa nu fiu convocat acum, cand sunt pregatit fizic, cand genunchiul meu e bine si nu s-a mai umflat. Simt ca as putea ajuta echipa in aceste ultime meciuri din preliminarii”.

La 34 de ani, Mutu mai are doar doua obiective: calificarea cu echipa Romaniei la Cupa Mondiala din Brazilia si depasirea recordului de goluri marcate sub tricolor. Hagi si Mutu au inscris fiecare de cate 35 de ori, „Briliantul” avand nevoie de o singura reusita pentru a fi lider solitar al clasamentului golgeterilor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
448 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger