AcasăSPORTAmericanul Ward planuieste sa intre-n vacanta in 2012

Americanul Ward planuieste sa intre-n vacanta in 2012

Ward detine doua centuri la "supermijlocie", WBA si WBC

Proaspatul castigator al turneului „SuperSix” vrea ca in acest an sa se relaxeze dupa un 2011 plin de lupte si stres.

Ward detine doua centuri la "supermijlocie", WBA si WBC

Americanii nu privesc cu ochi buni decizia lui Andre Ward, specialistii de la „badlefthook.com” criticandu-l pentru ca refuza sa lupte cu Lucian Bute. „Ward a zis ca nu este interesat de o lupta cu Bute, dar cu cine sa te mai bati la categoria supermijlociei? Cica romanul inca nu merita sansa sa lupte contra lui Ward pentru ca n-a fost in «Super Six», dar asta e o prostie.

Bute, alaturi Rudel Obreja, presedintele FR Box

Bute e numarul 2 la aceasta categorie, iar o lupta intre ei este foarte interesanta si aduce multi bani. Plus ca Andre Ward a criticat valoarea ultimilor patru adversari ai lui Bute, desi nici ultimii sai adversari n-au fost cu mult mai puternici”, scrie sursa citata, care face precizarea ca pugilistul american „isi va anunta urmatorul adversar intr-o luna. Va fi unul slab, pentru ca Ward e cu gandul mai degraba la vacanta decat la gale adevarate”.

Showtime pune presiune pe american

Cu toate ca se gandeste la o vacanta, Andre Ward este pus sub presiune de „Showtime”, gigantul media cu care se afla sub contract si care incearca sa organizeze o supergala intre pugilistul american si campionul roman Lucian Bute. Este si motivul pentru care reprezentantii „Showtime” s-au opus unui meci Bute – Carl Froch, desi ambele tabere cazusera de acord asupra tuturor aspectelor, inclusiv a burselor (sase milioane de euro pentru doua lupte, tur-retur, in Canada, respectiv Anglia).

Sunt neinvinsi la profesionisti

Andre Ward si Lucian Bute au batut toata categoria supermijlocie, cei doi fiind singurii pugilisti neinvinsi la profesionisti. Americanul are 25 de victorii, dintre care 13 prin KO, in timp ce romanul se mandreste cu 30 de lupte castigate (24 prin KO).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger