AcasăSPORTAmericanul Pavlik: "Fara centura, nu ma intereseaza Bute!"

Americanul Pavlik: „Fara centura, nu ma intereseaza Bute!”

Pavlik are 39 de victorii si doua infrangeri la profesionisti

Revenit in atentia presei dupa ce a obtinut doua victorii clare in 2012, cu Aaron Jaco si Scott Sigmon, boxerul american Kelly Pavlik spune ca un meci cu Lucian Bute nu mai este de actualitate din moment ce romanul a pierdut centura de campion mondial.

Pavlik are 39 de victorii si doua infrangeri la profesionisti

Kelly Pavlik il considera pe roman unul dintre cei mai buni boxeri din lume la supermijlocie, dar afirma ca „visul oricarui pugilist este sa se bata cu o centura pe masa, iar Lucian nu mai are asa ceva. Drept pentru care, nu ma intereseaza!”.

Americanul se gandeste serios sa-l provoace la un duel pe britanicul Carl Froch, noul campion al categoriei in versiunea IBF, in cazul in care trece cu bine si peste meciul cu Will Rosinsky de pe 7 iulie, din California. Alte variante ar fi includerea „Fantomei” intr-un meci eliminatoriu pentru o centura de campion mondial sau disputarea unui meci cu invingatorul duelului dintre Andre Ward si Chad Dawson de pe 8 septembrie, din Oakland (California). Abia in cazul in care toate aceste variante pica, Pavlik pare sa ia in calcul un meci cu Lucian Bute.

author avatar
Cristi Ionita
250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger