AcasăSPORTAmericanii o cearta pe Halep dupa victoria la Indian Wells!

Americanii o cearta pe Halep dupa victoria la Indian Wells!

„Ce nu va convine?”, pare a-i intreba Simona pe chibitii din SUA

S-a impus la Indian Wells, in California, dar americanii tot nu se declara impresionati de Simona Halep (23 de ani). Din contra, i-au gasit „bube” si dupa finala cu Jelena Jankovici!

„Ce nu va convine?”, pare a-i intreba Simona pe chibitii din SUA

Pentru asa-zisii specialisti de la ESPN, romanca a facut cel mai slab meci al ei la Indian Wells tocmai in finala de duminica! Asta in conditiile in care Simona a revenit dupa pierderea primului set, iar la jumatatea partidei a facut un break cand adversara ei servea pentru castigarea intalnirii. „Halep a reusit sa castige cel mai important titlu al carierei, dar in finala a etalat cel mai slab meci de la acest turneu”, este concluzia ESPN. In continuare, americanii mai sustin ca „o mare campioana trebuie sa faca mai mult decat sa loveasca mingea. In finala, Simona a avut nevoie de un timeout medical, s-a lovit la glezna de doua ori si si-a pierdut serviciul de noua ori. Totusi, ea a fost capabila sa faca ceva ce Jankovici nu a reusit: sa se calmeze suficient si sa faca fata presiunii”.
Victoria la Indian Wells i-a adus Simonei Halep un cec in valoare de 900.400 de dolari, din care jucatoarea noastra va ramane cu 630.280 de dolari dupa ce statul american ii va impozita cu 30% (270.120 de dolari) acest castig.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
688 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger