AcasăSPORTAmericanii merg pe serviciul Simonei Halep la US Open

Americanii merg pe serviciul Simonei Halep la US Open

Doua finale recent jucate in SUA, la care se adauga extraordinarul parcurs din primavara si Simona Halep este noua senzatie a tenisului pentru americani.

Intr-atat de mare este increderea lor in romanca, incat o vad favorita la US Open, in fata Serenei Williams!

Ultimul turneu de Grand Slam pe 2015 debuteaza luni, la arenele de la Flushing Meadows (New York). Chiar daca este cap de serie numarul 2, Halep e vazuta ca mare favorita la US Open.

Unul din trei americani crede ca Simona va fi campioana in acest an, desi Serena Williams (primul loc in clasamentul WTA) tinteste „pokerul”, dupa ce si-a pus pe cap celelalte coroane de Mare Slam (Australian Open, Rolans Garros si Wimbledon).

Intrebati in ce faza cred ca va ajunge Simona Halep la US Open, 30,23% dintre participantii la un vot au raspuns ca jucatoarea din Constanta va castiga finala turneului de la New York! 29,01% dintre repondenti o vad in finala, 19,34% in semifinale si numai 1,04% cred ca va parasi competitia din primul tur.

Presa e de partea ei

Cunoscuta revista „Sports Illustrated” a acordat un spatiu amplu ultimelor rezultate inregistrate de Simona Halep pe taram american. „A fost interesant sa o vedem pe Halep revenind la forma de dinainte de a pierde in primul tur la Wimbledon. Vacanta de patru saptamani in Romania a revigorat-o suficient pentru US Open? Acum e pe un val de incredere si cred ca vom vedea jucatoarea puternica de la inceputul sezonului, de la Indian Wells si Miami”, puncteaza jurnalistul Jamie Lisanti, specializat pe tenis.

Si site-ul WTA-ului lauda forma Simonei: „Serena pare favorita, dar, daca ajunge in finala, ar putea intalni o adversara care este cea mai mare amenintare pentru ea, fata aceea aflata pe locul 2 in lume si de ceva vreme o jucatoare in cautarea primului ei trofeu major din cariera”.

Ion Tiriac: „Este un produs al Romaniei si apartine intregii natiuni”

Considerat mentorul Simonei Halep, omul de afaceri Ion Tiriac a declarat, joi, ca spera ca romanca sa aduca o bucurie tarii prin rezultatele inregistrate in tenis: „In momentul de fata, Simona este un produs al Romaniei si apartine intregii natiuni – lucru pe care ea nu-l stie. Emulatia pe care a produs-o… sunt oameni care se trezesc la 3 dimineata ca sa o vada jucand. Deci, orice succes al Simonei este un succes al nostru. Cand a pus din nou steagul la Roland Garros si a stat un an acolo, dupa 38 de ani de cand a castigat Virginia Ruzici, a fost o treaba pe care nu pot sa o impart cu nimeni. Sigur ca mi-as dori sa castige US Open si sper sa ne bucure pe toti cu performantele ei”.

Caroline Wozniacki, pictorial incendiar pentru „Alexa”


Pana sa intre in concurs la US Open, daneza Caroline Wozniacki se relaxeaza pozand pentru revista „Alexa”. Considerata una dintre cele mai sexy jucatoare din circuitul profesionist, Wozniacki (locul 4 WTA) a publicat pe contul personal de Twitter cateva fotografii realizate pentru publicatia din New York. „Sunt atat de incantata ca am fost aleasa sa pozez pentru «Alexa»”, a scris „Caro” pe Twitter.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
415 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger