AcasăSPORTAmericanii au adus "moartea pasiunii" la Olimpiada

Americanii au adus „moartea pasiunii” la Olimpiada

DORINTA Holley vrea sa-si incordeze muschii, dar n-are!
DORINTA Holley vrea sa-si incordeze muschii, dar n-are!

Pentru a demontra ca, totusi, consumul intens de hamburgeri nu dauneaza sanatatii, delegatia SUA s-a prezentat la Jocurile Olimpice de la Londra cu o sportiva cat un munte. Este vorba despre Holley Mangold, o halterofila care cantareste peste 157 de kilograme.

In ciuda fizicului care ar putea provoca eclipse, Holley s-a facut de ras in finala categoriei de +75 de kilograme, ea incheind competitia doar pe locul 10. Holley a ridicat cu aproape 100 de kilograme mai putin decat campioana en-titre, chinezoaica Zhou Lulu, care a incheiat finala olimpica cu un total de 333 de kilograme, desi cantareste „doar” in jur de 130 de kilograme.

IMAGINE Americanca arata precum un camion plin cu hamburgeri

Americanca a fost depasita in performanta chiar si de armeanca Hripsime Khurshudyan, care la 87,58 kilograme putem spune ca este un adevarat foto-model. Totusi, Holley pleaca acasa cu un record mondial, pe seama fizicului ei impunator facandu-se cele mai multe glume de la aceasta editie a J.O. Majoritatea comentatorilor sportivi spune despre ea ca ar fi „moartea pasiunii”, in timp ce chibitii de pe site-urile de socializare i-au recomandat sa nu mai confunde ridicatul halterelor cu ridicatul hamburgerilor sau al placintelor.

REZULTAT Reprezentanta SUA a terminat pe locul 10 concursul olimpic

Interesant este ca pe seama americancei s-a pornit si un pariu, multi intrebandu-se daca va depasi bariera celor 200 de kilograme in dimensiuni pana la Olimpiada din 2016, de la Rio, in conditiile in care Holley are numai 22 de ani.

author avatar
Cristi Ionita
608 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger