AcasăSPORTAmericanca Simone Biles poate fi invinsa!

Americanca Simone Biles poate fi invinsa!

Larisa Iordache

Gimnasta Larisa Iordache, medaliata cu argint la individual compus si sol, a declarat la revenirea in tara ca dorea sa obtina rezultate mai bune la Campionatele Mondiale de la Nanning (China).

Larisa Iordache nu se soerie de Simone Biles

Ratarea din finala de la barna, cand a cazut de pe aparat, a marcat-o pe Larisa, care si acum isi reproseaza acea eroare: „ A fost un moment de neatentie la barna si asta m-a costat medalia. Am fost foarte dezamagita de mine si sunt in continuare, insa sper ca pe parcurs sa fiu mult mai atenta”. In privinta succesului obtinut de Simone Biles, romanca spune ca adversara din SUA este o sportiva care poate fi invinsa, chiar daca a cucerit patru medalii de la ur la Nanning: „ Eu consider ca noi ne batem singure. Orice adversar este de batut, orice gimnasta are zile mai bune si mai putin bune”. „Sunt multumita, fericita, insa imi doream mai mult de la mine pentru ca stiu ca puteam mai mult.

Simone Biles

Toate medaliile sunt pretioase, dar e adevarat ca mi-o doream foarte tare pe cea de aur de la individual compus; insa, ma bucur si de argint”, a mai precizat Larisa Iordache.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
501 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger