AcasăSPORTAmenintare terorista la Italia - Romania!

Amenintare terorista la Italia – Romania!

Politistii italieni au dat asigurari ca meciul se poate disputa

Marcate de amenintarile teroriste, doua meciuri amicale internationale au fost anulate, iar un al treilea ar fi putut aparea pe aceasta lista.

Politistii italieni au dat asigurari ca meciul se poate disputa

Este vorba chiar despre partida de la Bologna, in care Italia si Romania au terminat la egalitate, scor 2-2. Un islamist ramas neidentificat a lansat o amenintare cu caracter terorist cu doar cateva zeci de minute inainte de inceperea meciului. Potrivit presei peninsulare, un barbat a sunat la Politia Locala din Bologna si a spus doar doua propozitii: „Nu mai jucati partida! Allahu Akbar!”. Autoritatile italiene au precizat ca vocea parea a fi a unui strain, nicidecum vreun localnic, insa deocamdata nu s-a putut identifica persoana in cauza. Masurile speciale de securitate luate de organizatori au dus la buna desfasurare a jocului, fara sa se produca vreun incident in interiorul ori afara arenei „Renato Dall”Ara”.

Conte: „Romania a dat doua goluri din doua suturi. Rezultat mincinos!”

Echipa nationala a Romaniei a incheiat anul 2015 fara infrangere! In ultimul joc, amicalul cu Italia, de la Bologna, „tricolorii” au obtinut o remiza, scor 2-2. Scorul a fost deschis de Bogdan Stancu, in minutul 12, dar italienii au intors rezultatul intr-un sfert de ora de la startul reprizei secunde. Gratie reusitei lui Florin Andone, din finalul intalnirii, Italia – Romania s-a terminat nedecis, 2-2, prilej pentru selectionerul „macaronarilor” sa rabufneasca. Fair-play ca un „italiano vero”, Antonio Conte (foto) a declarat la finalul partidei ca Romania nu merita sa plece neinvinsa de la Bologna: „Romanii au avut doua suturi la poarta si au inscris doua goluri. Italia a facut un joc bun si eu nu cred ca acest rezultat este corect. Asta e! Am avut ghinion”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger