AcasăSPORTAmendati daca vorbesc despre Chelsea

Amendati daca vorbesc despre Chelsea

Reghecampf a devenit un zbir

Speriat ca echipa isi pierde cumpatul inaintea partidei cu Gaz Metan, din campionat, antrenorul Laurentiu Reghecampf le-a ordonat jucatorilor sa nu mai vorbeasca deloc despre asteptatul duel cu Chelsea, din Europa League.

Reghecampf a devenit un zbir

Dupa eliminarea Ajaxului, reculul in jocul Stelei a fost cat se poate de vizibil pe „Cluj Arena”, acolo unde bucurestenii s-au impus la limita, 1-0, in poate cel mai slab joc al sezonului. Intreg tam-tam-ul creat in jurul partidei cu Chelsea, urmatoarea adversara din Europa League, poate prelungi starea de deconcentrare a stelistilor, aspect de care Laurentiu Reghecampf se teme.

Ca sa evite o astfel de situatie, mai ales ca maine este programat meciul cu Gaz Metan Medias (etapa a 21-a a Ligii 1), tehnicianul „ros-albastrilor” le-a interzis elevilor sai sa mai rosteasca numele gruparii londoneze la antrenamente sau in vestiar! „Gata, ajunge, s-a vorbit destul de Chelsea! Ganditi-va numai la Gaz Metan!”, a ordonat Reghecampf. Pentru a fi luat cat se poate de in serios, antrenorul a stabilit si o amenda de 100 de euro aplicabila celui care incalca regula.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
58 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger