AcasăSPORTAmanunte din vestiarul lui Bute: „Faceti loc, vine mama!”

Amanunte din vestiarul lui Bute: „Faceti loc, vine mama!”

In euforia generata de victoria cu Mendy, Maricica Bute si-a facut loc cu greutate spre vestiarul fiului. A fost nevoie chiar de interventia campionului pentru ca mama campionului sa-si stranga copilul la piept.

Maricica si Lucian, in cel mai emotionant moment al serii de sambata

Emotii risipite de un pumn si mii de aplauze dupa 15 minute de stres. Lucian Bute l-a facut KO pe Jean-Paul Mendy, victorie obtinuta chiar sub ochii familiei. Mama campionului a venit de la Galati la Bucuresti insotita de Stefan, capul familiei, de surorile pugilistului, dar si de viitoarea nora, Elena Aprozeanu, cea care s-a ocupat de „excursia” galeriei din Pechea in Capitala.

Mama lui Bute s-a rugat pe tot parcursul luptei, preferand sa nu se uite la meci

La finalul luptei, Maricica Bute si-a dorit sa mearga spre vestiare, pentru a-si felicita copilul, insa aglomeratia si entuziasmul general i-au impiedicat accesul spre camera in care se afla Lucian. A fost nevoie ca insusi Lucian sa-i faca loc, strigandu-le tuturor celor prezenti sa se dea la o parte din calea mamei sale: „Faceti loc, vine mama!”. O imbratisare calduroasa, cum numai femeia care da viata stie sa ofere, a echivalat cu refacerea completa pentru pugilistul roman.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
868 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger