AcasăSPORTAm semnat cu ASA ca sa prind lotul pentru Euro!

Am semnat cu ASA ca sa prind lotul pentru Euro!

Mutu spera sa prinda si lotul de Euro, nu doar un loc de titular la ASA

Revenirea lui Adrian Mutu in Liga 1, la ASA Targu Mures, este cea mai mare lovitura a anului in fotbalul romanesc.

Mutu spera sa prinda si lotul de Euro, nu doar un loc de titular la ASA

Ramas fara echipa dupa despartirea de FC Pune City (India), dar proaspat casatorit (pentru a treia oara), Adi Mutu n-a stat mult la discutii cand i s-a propus sa revina in Liga 1. A semnat cu ASA Targu Mures, vicecampioana din sezonul trecut si una dintre formatiile care tintesc titlul si in editia actuala.
„Briliantul” admite, insa, ca s-a intors in Romania dintr-un singur motiv: va juca sub ochii selectionerului Anghel Iordanescu, cel caruia, acum, pe final de cariera, ii cere un ultim favor. Mutu vrea la Euro si nu concepe sa rateze participarea la turneul din Franta! „As minti daca as spune ca nu ma gandesc la Campionatul European. E un obiectiv foarte mare la care ma gandesc. Dar, mai intai trebuie sa ma pregatesc bine, sa joc bine si dupa aceea vom mai vedea”, a declarat pitesteanul, ieri, la plecarea in cantonamentul lui ASA. Mutu nu s-a ferit sa faca publica si o discutie avuta cu Iordanescu: „Acum doua zile am vorbit cu nea Puiu. Mi-a spus ca asteapta sa ma vada pe teren, la antrenamente, la meciuri si dupa aia va decide. Asta e treaba dansului. E prea devreme sa fiu convocat la actiunea de acum a nationalei, eu merg in Antalya doar sa ma pregatesc. Daca evolutiile mele de pe teren il vor convinge, atunci va fi alegerea dansului”. La fel ca Razvan Lucescu, si Adrian Mutu crede ca Romania are parte de o grupa dificila la C.E. din Franta: „Mi se pare o grupa grea la Euro. Albania nu mai este ce a fost, din contra, cred ca este la fel de puternica precum echipa noastra. In meciul de deschidere cu Franta o sa plecam cu cele mai mici sanse, dar sper sa facem o surpriza”.

N-a fost ofertat de Hagi

Cu toate ca s-a vorbit despre interesul lui Gica Hagi pentru el, Mutu afirma ca Viitorul Constanta nu i-a facut nicio oferta in aceasta iarna. Singurele negocieri purtate au fost cu formatii din Australia si Japonia, pe care le-a refuzat pe loc. „Am ales ASA Targu Mures pentru ca am crezut in aceasta echipa. Nu vreau sa intru in polemica si sa spun cu cine am mai discutat, dar am preferat o echipa din Romania decat una din Japonia sau Australia. Nu m-am dus la Viitorul in primul rand pentru ca nu am avut nicio oferta de acolo”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger