AcasăSPORT"Am decis sa spun "Stop"!". Catalina Ponor explica de ce vrea sa...

„Am decis sa spun „Stop”!”. Catalina Ponor explica de ce vrea sa se retraga

Pe fondul tristetii provocate de ratarea calificarii in finalele de la barna si sol, la Mondialele de la Montreal, fanii gimnasticii autohtone mai primesc o lovitura. Afla ca, la 30 de ani, Catalina Ponor a anuntat ca vrea sa se retraga din activitate.

2017, ultimul an competitional pentru gimnasta Catalina

Multipla campioana mondiala si olimpica a detaliat, intr-un mesaj amplu postat pe pagina sa oficiala de Facebook, considerentele pe care le-a avut in vedere inainte de a face acest pas, dupa 26 de ani in care gimnastica a fost pe primul plan in viata sa. „Sunt mandra de tot ce am realizat si tot ce am sacrificat pentru acest sport pe care l-am iubit si il iubesc in continuare, cu bune, cu rele, cu suisuri si coborasuri. Imi este greu sa ma despart de ceva ce am facut cu pasiune, daruire, devotament, dar la un moment dat toate se opresc. Din cauza sanatatii care se cam joaca cu mine si din cauza varstei la care am ajuns, am decis sa spun „Stop”!”, marturiseste Catalina.

Ponor a explicat, insa, ca nu se va retrage inainte de a participa la competitiile si evenimentele programate pentru restul acestui an.

sursa foto: Facebook/Catalina Ponor

author avatar
Cristina Stefan
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger