AcasăSPORTAlta eliminare neasteptata la Australian Open: liderul mondial paraseste turneul in optimi

Alta eliminare neasteptata la Australian Open: liderul mondial paraseste turneul in optimi

Dupa fostul lider ATP Novak Djokovic, de sase ori campion la Melbourne, a venit randul actualului ocupant al locului 1 mondial – favorit la castigarea actualei editii a Australian Open-ului sa simta pe pielea sa gustul infrangerii provocate de un sportiv cu mult mai slab cotat in clasament.

Andy Murray a fost eliminat de la Australian Open 2017 de germanul Mischa Zverev, locul 50 WTA, intr-un meci disputat duminica dimineata, ora Romaniei, si incheiat dupa aproximativ 3 ore si 35 de minutem cu scorul de 5-7, 7-5, 2-6, 4-6. Aflat la a sasea participare la acest Grand Slam, neamtul in varsta de 29 de ani – nascut in Rusia- a bifat cea mai buna performanta a sa la nivelul competitiei de la Melbourne.

In timp ce britanicul se pregateste sa plece acasa, adversarul sau isi continua parcursul neasteptat de bun, urmand sa joace in sferturi contra castigatorului unui alt meci ce se anunta spectaculos, intre elvetianul Roger Federer si niponul Nishikori, al cincilea favorit la castigarea primului Grans Slam din 2017.

sursa foto: Facebook/Andy Murray

author avatar
Cristina Stefan
95 afisari

1 COMENTARIU

  1. Gata sa iei bani! Ai obosit sa cauti mereu prin tot felul de oferte neserioase? Gata cu cautarile! Acum te opresti aici si castigi bani! Repede! Avem cel mai bun sistem de instruire si cel mai bun program de castigat bani, potrivit pentru toti oamenii! Noi te ajutam indeaproape, cu mare atentie, in asa fel incat tu sa ai succesul asigurat. Vrei mai multe detalii? Cauta-ne chiar acum la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger