AcasăSPORTAlta bomba la Campionatul Mondial 2014: Costa Rica invinge Uruguayul! (VIDEO)

Alta bomba la Campionatul Mondial 2014: Costa Rica invinge Uruguayul! (VIDEO)

Dupa infrangerea usturatoare incasata de Spania, vineri, in fata Olandei, la Campionatul Mondial din Brazilia a fost inregistrata o noua surpriza de proportii. De aceasta data, Costa Rica a facut senzatie, trecand de Uruguay, ocupanta locului 4 la precedenta editie a CM, din Africa de Sud.

Meciurile din cadrul Cupei Mondiale din 2014 se anunta tot mai spectaculoase. Nici nu s-au stins bine ecourile partidei pierdute de Spania in fata Olandei, scor 1-5, primul meci din cadrul grupei B la CM Brazilia 2014, ca microbistii au putut vedea o alta partida incheiata cu un rezultat spectaculos. Este vorba de meciul Costa Rica-Uruguay, disputat sambata.

Costaricanii au trecut de selectionata antrenata de Oscar Tabarez cu scorul de 3-1, producand surpriza serii. Primul gol al meciului a fost inscris de Cavani, din penalty, in minutul 22. Uruguayenii au deschis scorul, insa nu au reusit sa iasa invingatori, dupa ce adversarii au marcat trei goluri in repriza secunda – Campbell (minutul 54), Duarte (minutul 57) si Urena (minutul 84).

Astfel, gratie victoriei din partida disputata contra Uruguayului, elevii lui Jorge Luis Pinto ocupa primul loc in Grupa D, fiind la egalitate cu Italia. Celelalte doua formatii, Anglia si Uruguayul nu au obtinut, deocamdata, niciun punct.

[youtube]iEEmDKwRJSA[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
455 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger