AcasăSPORTAlonso se insoara cu amanta

Alonso se insoara cu amanta

Alonso si Dasa sunt impreuna de doi ani

Spaniolul Fernando Alonso, campionul mondial de Formula 1 din 2005 si 2006, a cerut-o de nevasta pe Dasa Kapustina, un top-model din Rusia cu 10 ani mai tanar decat pilotul de la Ferrari.

Alonso si Dasa sunt impreuna de doi ani

Cei doi tineri indragostiti s-au cunoscut in urma cu doi ani, la un concert Red Hot Chili Peppers, Alonso fiind un mare fan al trupei. Interesant este ca Fernando era casatorit in acea perioada cu Raquel del Rosario, vocalita de la El Sueno de Morfeo, despartirea dintre cei doi fiind pusa tocmai pe seama relatiei tot mai apropiate dintre iberic si frumoasa Dasa.

Rusoaica este obisnuita sa pozeze sexy

In cele din urma, Fernando si Raquel au divortat spre sfarsitul anului trecut, iar spaniolul s-a afisat tot mai des in public cu noua sa iubita. Presa iberica anunta ca Alonso a cerut-o in casatorie pe Dasa weekendul trecut, la Ovideo, in timpul unei cine romantice, iar nunta ar urma sa aiba loc in vara anului viitor. Mai mult, se preconizeaza ca in rolul cavalerului de onoare se va afla ciclistul Alberto Contador, castigator al Turul Frantei in 2007 si 2009 si bun prieten cu Fernando Alonso.

author avatar
Cristi Ionita
481 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger