AcasăSPORTAllan Green il provoaca pe Bute: "Nu a avut parte de adversari...

Allan Green il provoaca pe Bute: „Nu a avut parte de adversari cu adevarat puternici”

Dupa ce Glen Johnson si Kelly Pavlik au declinat invitatia de a boxa cu Lucian Bute, pugilistul american Allan Green si-a manifestat dorinta de a evolua intr-un meci impotriva pugilistului roman, campionul IBF al categoriei supermijlocii, afirmand despre acesta ca este un boxer „OK”, dar ca nu a avut pana acum adversari „destul de puternici”.

„Nu il plasez la acelasi nivel cu baietii care participa in Super-Six. Cel care va castiga acest turneu va fi considerat fara indoiala cel mai bun din lume. Bute a batut mai multi boxeri buni, dar niciunul de felul celor din Super-Six”, a declarat, potrivit presei canadiene, Allan Green.

Despre Bute, Green spune ca este un boxer valoros, dar ca nu este impresionat de victoriile sale.

„As fi foarte incantat sa lupt cu el. Mi-a placut ideea si am avut cateva discutii (…) Este un luptator OK, dar doar atat. A invins cativa adversari cu renume, dar nu a avut parte de unii cu adevarat puternici”, a spus Green pentru  „8countnews”.

In varsta de 31 de ani, americanul ocupa locul 19 la aceasta categorie. Allan Green are in pamares 30 de victorii, dintre care 21 prin KO si 3 infrangeri.

195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger