AcasăSPORTAlistair Overeem a pus ochii pe centura lui Vitali Klitschko

Alistair Overeem a pus ochii pe centura lui Vitali Klitschko

Olandezul Alistair Overeem, campionul mondial K1, a anuntat ca este dispus sa se apuce de box pentru a lupta cu rusul Vitali Klitschko.

Dupa ce a castigat titlul de campion mondial K1 si si-a aparat centura de campion mondial din Strikeforce, un circuit de MMA (arte martiale mixte), olandezul Alistair Overeem vrea sa faca trecerea catre box.

Luptatorul de 31 de ani, nascut la Londra, a afirmat ca este dispus sa faca totul posibil pentru a se lupta, cat mai repede, cu rusul Vitali Klitschko (40 de ani), campionul mondial la categoria grea, in versiunea WBC.

La fel ca Overeem, Vitali Klitschko si-a inceput cariera de luptator in circuitele de kick-boxing unde a obtinut 34 de victorii si o singura infrangere inainte de a face trecerea spre box. Pana la un posibil meci cu Alistair Overeem, Vitali Klitschko are programat un meci pe 10 septembrie, la Wroclaw (Polonia), impotriva favoritului local Tomasz Adamek.

author avatar
Cristi Ionita
699 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger