AcasăSPORTAlina Borcea va naste la Miami in mai

Alina Borcea va naste la Miami in mai

Alina si Cristi Borcea s-au casatorit in luna august a acestui an

Sotia actionarului dinamovist este insarcinata in trei luni. Nasii Luminita si Gigi Becali vor boteza, anul viitor, in Statele Unite.

Alina si Cristi Borcea s-au casatorit in luna august a acestui an

Cel de-al patrulea urmas al lui Cristi Borcea va veni pe lume in luna lui Florar, tocmai cand in Romania se va fi terminat Liga 1 (19 mai), sezon la finalul caruia dinamovistii spera sa cucereasca titlul de campioni. Din cate se pare, Cristi si Alina Vidican au decis ca nasterea sa aiba loc in Miami, mai cu seama ca sarcina fostului fotomodel este supravegheata atent de unul dintre cei mai mari specialisti ginecologi americani ai momentului. Copilul va vedea lumina zilei peste Ocean si, in mod cert, va primi cetatenia americana, devenind, astfel, intaiul Borcea american. Cu siguranta ca acest lucru ii va ajuta presedintelui dinamovist in demersul de obtinere a cetateniei, cunoscut fiind faptul ca familia Borcea intentioneaza sa se stabileasca definitiv in State.

Nasii Becali boteaza la Miami

Cel mai probabil, copilul va fi crestinat intr-una dintre cele doua biserici ortodoxe romanesti din Miami. La fel ca la cununia religioasa dintre Cristi si Alina, nasi vor fi Luminita si Gigi Becali. Finantatorul Stelei va face prima vizita in State chiar de Revelion, cand va sarbatori trecerea dintre ani impreuna cu finul Borcea. Mai mult ca sigur, petrecerea de botez va avea loc in restaurantul actionarului dinamovist, „La Vendetta”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
610 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger