AcasăSPORTAlin Tise si-a dus gasca la o miuta pe Cluj Arena

Alin Tise si-a dus gasca la o miuta pe Cluj Arena

lin Tise, presedintele Consiliului Judetean, si gasca sa de prieteni lovesc basica pe o arena de 30.000 de locuri. „Testam gazonul”, este raspunsul ironic al politicianului PDL.

"Portocalii" lui Tise au fost in forma la fiecare miuta

Construit pentru Universitatea, dar inaugurat de politicienii si afaceristii locali. „Cluj Arena” este un stadion ridicat cu 36 de milioane de euro (bani publici!) si de care se bucura, deocamdata, baronul local Alin Tise, presedintele CJ. Seara de seara, PDL-istul isi invita prietenii la o miuta pe „Cluj Arena”, iar scenariul copiaza fidel obiceiurile jucatorilor profesionisti: galerie in tribune (compusa din familiile „starurilor” de pe terne), dezechipare in vestiare, incalzire, meci cu arbitru la centru, dusuri la final si apoi „analiza” partidei la un pahar de vin intr-un restaurant cu specific romanesc.

Din poza de grup n-a lipsit arbitrul, posesor al unui echipament profesionist

Printre vedetele care au pasit, deja, pe gazonul de pe „Cluj Arena” s-a numarat si Horea Ciorcila, important actionar la Banca Transilvania, personaj implicat intr-un scandal legat de manipularea pietei de capital. BT vrea sa inainteze o oferta pentru a da numele stadionului.

Pauza de refacere pentru smecherii clujeni

Reactia lui Alin Tise a fost una ironica: „Data viitoare, imi voi chema si familia si pe bunica de 75 de ani. Ca sa profit din plin de banii clujenilor”.

Inaugurarea oficiala este pe 8 octombrie

Sambata, clujenii au parte de Ziua Portilor Deschise, inaugurarea oficiala a stadionului urmand a se face pe data de 8 octombrie, o data cu concertul formatiei germane „Scorpions”. A doua zi, pe „Cluj Arena” va fi trupa „Smokie”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
375 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger