AcasăSPORTAlin Petrache, noul presedinte al COSR

Alin Petrache, noul presedinte al COSR

Alin Petrache, actualmente presedinte al Federatiei Romane de Rugby, este noul presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Petrache i-a invins, in cadrul alegerilor desfasurate joi, pe cei doi contracandidati – fosta campioana olimpica la canotaj, Elisabeta Lipa, si antrenorul lotului de gimnastica feminina, Octavian Belu. In cadrul intrunirii Adunarii Generale incheiate in urma cu scurt timp, Petrache a primit 143 de voturi si va avea un mandat de doi ani in fruntea forului.

Alin Petrache are 37 de ani si este fost component al nationalei de rugby, alaturi de care a obtinut titlul european, atat in anul 2000, cat si in 2002. In cariera de jucator, Petrache a fost component al echipei Dinamo, dar a evoluat si in strainatate, printre altele, la formatiile RC Paris si RC Toulon.

Va reamintim ca alegerile la COSR au avut loc la aproximativ o luna de cand fostul presedinte al Comitetului Olimpic Roman, Octavian Morariu, si-a anuntat demisia din functie, dupa zece ani de sefie la COSR.

author avatar
Cristina Stefan
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger