AcasăSPORTAlin Petrache l-a adus in Romania pe seful CIO

Alin Petrache l-a adus in Romania pe seful CIO

Alin Petrache, pregatit sa-l intampine pe Thomas Bach

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman sarbatoreste un secol de olimpism in Romania, la evenimentul de azi, 12 septembrie, tinut la Ateneul Roman, urmand a lua parte si presedintele CIO, Thomas Bach.

Alin Petrache, pregatit sa-l intampine pe Thomas Bach

In calitate de presedinte al COSR, Alin Petrache a trimis invitatii mai multor personalitati, printre care se regasesc Patrick Hickey, seful Comitetului Olimpic European, si reprezentantii celor mai importante comite olimpice nationale. Invitati la eveniment sunt si presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, impreuna cu alte oficialitati. „Centenarul olimpismului in Romania este un motiv de mandrie nationala. In acest rastimp am avut victorii notabile, am schimbat uneori istoria Jocurilor Olimpice, aducand astfel bucurie unei natii care a investit in reprezentantii sai incredere si speranta.

Thomas Bach

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman ii apreciaza pe toti cei care impreuna, prin eforturile lor, alcatuiesc Miscarea Olimpica din tara noastra, fie ei sportivi, antrenori, parteneri, admiratori. Ziua de 12 septembrie, asa cum am planuit-o noi, va marca fastuos un reper important in sportul romanesc, printr-o intalnire menita sa-i rasplateasca pe toti cei care au dus renumele tarii noastre departe, odata cu pasii lor pe podiumurile lumii”, a declarat presedintele Alin Petrache.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger