AcasăRecomandariAlin Petrache, in pole position pentru sefia COSR

Alin Petrache, in pole position pentru sefia COSR

Se spune ca, in Romania zilelor noastre, nicio fapta buna nu scapa nepedepsita. Este ceea ce pare sa i se intample si fostului mare sportiv Alin Petrache, numai ca in cazul lui toata lumea sportului va avea de castigat.

Managementul de la FR Rugby il recomanda pe Alin Petrache pentru sefia COR

Pentru ca, dupa ce a schimbat intr-un timp record fata rugby-ului romanesc, la toate nivelurile de performanta, Alin Petrache este acum impins de la spate sa se inhame si la revigorarea intregului sport romanesc. Iar cea mai buna dovada a aprecierii muncii depuse de fostul capitan al „stejarilor” in fruntea FR Rugby este sprijinul public pe care nenumarati alti presedinti de federatii sportive si l-au declarat deja pentru alegerea acestuia drept presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Atat reprezentanti ai generatiei tinere, oameni seriosi si pusi pe treaba, cat si presedinti de federatii cu experienta, care pot contribui la relansarea olimpismului. Iar printre cei care si-au exprimat public sprijinul fata de proiectul lui Alin Petrache este suficient sa amintim pe diriguitorii federatiilor de fotbal, box, judo, volei, handbal, lupte, karate sau kempo.

Unde management nu e, nimic nu e!

Bineinteles ca intr-o astfel de cursa toata lumea porneste numai cu intentii bune, dar marele atu al lui Alin Petrache, pe langa tinerete si entuziasmul sau debordant, este faptul ca a demonstrat ca si poate sa faca performanta. Nu doar ca sportiv, dar si ca manager. Iar aici nu trebuie sa amintim decat de rezultatele formidabile ale echipei nationale de rugby sau de atmosfera britanica de la meciurile din Superliga, unde stadioanele se umplu in vremuri in care, la fotbal, tribunele sunt goale. Dar cea mai importanta realizare a lui este imaginea cetelor de pusti care au impanzit centrele de „pitici” si juniori create peste tot in tara, si care poarta cu mandrie tricourile cu frunza de stejar. Si atunci de ce sa nu fie la fel la toate sporturile? Ca, de putut, Alin Petrache a demonstrat ca se poate!

author avatar
Toni Matei
661 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger