AcasăSPORTAlin Moldoveanu va da lovitura de start a meciului Dinamo – Barcelona

Alin Moldoveanu va da lovitura de start a meciului Dinamo – Barcelona

(foto: cluj.citynews.ro)

Campionul olimpic la proba de pusca aer comprimat, Alin Moldoveanu, va da lovitura de deschidere a amicalului Dinamo – FC Barcelona, care va avea loc pe 11 august.

(foto: cluj.citynews.ro)

Alin Moldoveanu, medaliat cu aur la proba de pusca aer comprimat 10 metri, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra 2012, va da lovitura de deschidere a meciului amical dintre Dinamo Bucuresti si  FC Barcelona.

Acesta, legitimat la CS Dinamo, va fi surpriza pe care organizatorii au pregatit-o celor 54.000 de spectatori care se vor afla pe Arena Nationala, informeaza realitatea.net.

Alin Moldoveanu a castigat, pe 30 iulie, prima medalie a delegatiei romane la Jocurile Olimpice de la Londra 2012, impunandu-se in finala la proba de pusca aer comprimat 10 metri.

Acesta a acumulat 702,1 de puncte, reusind astfel sa ii depaseasca pe Nicolo Campriani, din Italia,  care a adunat cu 701,5 de puncte, si pe Gagan Narang, din India, care s-a clasat pe locul trei cu 701,1 puncte.

Amicalul Dinamo – Barcelona va avea looc sambata, 11 august, de la ora 20.15, fiind transmisa de Realitatea TV si DigiSport.

author avatar
Ionut Zgimbau
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger