AcasăSPORTAlin Moldoveanu: Am muncit 16 ani pentru titlul de campion olimpic

Alin Moldoveanu: Am muncit 16 ani pentru titlul de campion olimpic

(foto: cluj.citynews.ro)

Tiristul Alin Moldoveanu, medaliat cu aur la proba de pusca aer comprimat, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra 2012, s-a aratat incantat de medalia cucerita, spunand ca aceasta reprezinta rodul a 16 ani de munca asidua.

(foto: cluj.citynews.ro)

Alin Moldoveanu, tiristul roman care s-a clasat pe prima pozitie a podiumului la proba de pusca aer comprimat 10 metri, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra 2012, a declarat, luni, la revenirea la Bucuresti, ca a muncit 16 ani ca sa ajunga la acest rezultat.

„Am muncit 16 ani pentru acest titlu, cat am putut de mult si am reusit. Cred ca oricine, daca munceste mult, o sa reuseasca”, a declarat sportivul, citat de b1.ro.

Alin Moldoveanu a castigat, pe 30 iulie, prima medalie a delegatiei romane la Jocurile Olimpice de la Londra 2012, impunandu-se in finala la proba de pusca aer comprimat 10 metri.

Sportivul a acumulat 702,1 de puncte, reusind astfel sa ii depaseasca pe Nicolo Campriani, din Italia,  care a adunat cu 701,5 de puncte, si pe Gagan Narang, din India, care s-a clasat pe locul trei cu 701,1 puncte.

author avatar
Ionut Zgimbau
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger