AcasăSPORTAlibec, oferta de 2 milioane de euro!

Alibec, oferta de 2 milioane de euro!

Multi considera ca titlul pe care se pregateste sa-l cucereasca Astra Giurgiu i se datoreaza in proportie mai mare de 50%.

Este golgheterul la zi al liderului campionatului si cel mai in forma fotbalist din Liga 1 la momentul actual. Cu asemenea referinte nu-i de mirare ca ofertele pentru Denis Alibec au inceput sa apara dinaintea debutului in Liga Campionilor ori la turneul final al Campionatului European.
Antrenorul Marius Sumudica a dezvaluit ca atacantul de 25 de ani nu isi doreste sa plece inainte de preliminariile UCL, insa insistenta cluburilor care il doresc creste de la o zi la alta. „Alibec mai are doi ani si jumatate de contract cu Astra. In momentul de fata, exista o oferta de doua milioane de euro pentru Denis, pe care noi am refuzat-o. Vorbim despre o oferta concreta din Rusia, de la o echipa foarte buna. Il doreau din vara, dar a refuzat domnul Niculae”, a dezvaluit Sumudica.
Cel mai probabil, calculele giurgiuvenilor se bazeaz
a pe evolutia lui Denis Alibec (25 de ani si 15 goluri in acest sezon de Liga 1) la C.E. din Franta, iar ulterior si in preliminariile Ligii Campionilor. In functie de prestatia „perlei”, ofertele vor ajunge la un pret aproape de pretentiile Astrei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger