AcasăSPORTAlexe s-a saturat de Dinamo. Vrea o noua provocare

Alexe s-a saturat de Dinamo. Vrea o noua provocare

Marius Alexe cauta noi provocari profesionale

Atacantul dinamovist Marius Alexe spune ca, dupa un sezon foarte bun in care a marcat 15 goluri pentru echipa „alb-rosie”, spera ca in cateva zile sa se rezolve transferul sau la o formatie din Anglia sau Italia, campionate care il atrag foarte mult.

Marius Alexe cauta noi provocari profesionale

„Este clar ca a fost cel mai bun sezon al meu ca si goluri marcate si ca si constanta in meciuri. Am marcat 15 goluri in campionat, doua in Cupa, contra echipelor bune. Este imbucurator pentru mine si asta ma face sa ma gandesc la mai mult. Sunt multe campionate care imi plac, insa in Anglia si in Italia ma vad cel mai bine. M-am gandit mult ca ar fi momentul sa fac acest pas, pentru ca nu mai sunt un jucator tanar, asta-i clar, si cred ca in momentul de fata sunt pregatit sa plec. Am jucat deja cinci sezoane la Dinamo, am inca noua la echipele de juniori si la echipa a doua si cred ca si eu am nevoie de o schimbare si sper sa fiu inteles de toata lumea. Sper ca in urmatoarele zile sa se rezolve ceva. Nu stiu daca exista oferte, concret nu stiu daca este ceva, insa stiu ca sunt discutii si de asta sper ca si conducerea sa-mi dea drumul, sa fiu inteles, pentru ca este momentul meu”, a afirmat atacantul dinamovist.

Marius Alexe (23 de ani) exclude varianta unui transfer la o echipa din campionatul intern: „Da, normal, in campionatul Romaniei, Dinamo este clubul meu, unde am crescut, unde o sa am tot timpul sufletul”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger