AcasăSPORTAlexandra Dulgheru, o noua victorie uriasa la Roma. A surclasat-o pe a...

Alexandra Dulgheru, o noua victorie uriasa la Roma. A surclasat-o pe a opta jucatoare a lumii!

Alexandra Dulgheru a trebuit sa treaca de calificari pentru a ajunge pe tabloul principal de la Roma, dar „Piti” este pregatita sa faca turneul carierei.

Desi a avut meciuri-maraton, Alexandra Dulgheru a obtinut, joi, una dintre cele mai spectaculoase victorii ale carierei, „Piti” impunandu-se, cu 6-4, 6-3, impotriva rusoaicei Ekaterina Makarova.

Alexandra a avut nevoie de mai putin de 90 de minute pentru a trece de a opta jucatoare a lumii si de a se califica in sferturile de finala ale turneului de tenis dotat cu premii in valoare de aproape 2,2 milioane de euro.

Gratie succesului obtinut joi, Alexandra si-a asigurat 46.000 de euro, 190 de puncte WTA si o posibila intalnire cu Simona Halep, in sferturi, in cazul in care constanteanca trece de americanca Venus Williams.

Victoria Alexandrei nu este singura obtinuta de tenismenii romani joi, la Roma. Horia Tecau si olandezul Jean Julien Rojer s-au calificat in sferturile de finala ale turneului de dublu masculin, dupa ce au trecut, 6-2, 5-7, 10-8, de Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna.

Joi seara, pe tabloul feminin de simplu, sunt programate meciurile Simona Halep – Venus Williams si Irina Begu – Victoria Azarenka.

author avatar
Cristi Ionita
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger