AcasăSPORTAlexandra Dulgheru a produs prima mare surpriza de la US Open

Alexandra Dulgheru a produs prima mare surpriza de la US Open

Alexandra Dulgheru s-a calificat in turul al doilea al turneului de tenis de la US Open, dupa ce a eliminat-o pe Petra Kvitova, invingatoarea de la Wimbledon.

Alexandra a dominat fara probleme disputa cu jucatoarea din Cehia, desi Kvitova a ajuns intre cele mai bune cinci jucatoare din lume dupa succesul de pe iarba londoneza.

Alexandra s-a impus, cu 7-6, 6-3, la capatul unui meci care a durat 98 de minute si in care Kvitova a comis nu mai putin de 52 de greseli nefortate, fata de 23 Alexandra.

In acest moment, Romania are asigurat un loc in turul al treilea de la US Open, Alexandra Dulgheru urmand sa dea piept, in turul urmator, cu Monica Niculescu.

Monica a trecut, cu un dublu 6-3, de Patricia Mayr, din Austria.

author avatar
Cristi Ionita
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger