AcasăSPORTAlexandra Dulgheru a castigat turneul de tenis de la Marsilia!

Alexandra Dulgheru a castigat turneul de tenis de la Marsilia!

O noua veste buna despre o jucatoare de tenis din Romania! Dupa ce Simona Halep a jucat, sambata, finala la Roland Garros, a fost randul Alexandrei Dulgheru sa intre, duminica, pe teren in ultimul act al unei competitii de profil desfasurate in Franta, de aceasta data la Marsilia. Tanara a reusit o performanta extraordinara, castigand trofeul competitiei!

In urma cu putin timp s-a incheiat finala, cu victoria fantastica a romancei! Dulgheru a intalnit-o in ultimul act al turneului pe Johanna Larsson (a patra favorita la castigarea turneului). Romanca in varsta de 25 de ani, actualmente locul 133 in ierarhia mondiala feminina, a trecut de jucatoarea din Suedia in doua seturi 6-3, 7-5.

Alexandra s-a calificat, sambata, in finala turneului ITF, dupa ce a trecut de Allie Kiick. Sambata, romanca a invins-o, in semifinale, fara drept de apel pe americanca, in doua seturi, 6-0, 6-1. Turneul ITF de la Marsilia a fost dotat cu premii totale de 100.000 de dolari.

Cititi si: Simona Halep a pierdut finala la Roland Garros, dupa un meci de trei ore contra Mariei Sarapova

745 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger