AcasăSPORTAlex Ferguson, masura surprinzatoare la Manchester United

Alex Ferguson, masura surprinzatoare la Manchester United

Sir Alex Ferguson, manager la Manchester United, a impus reguli stricte jucatorilor tineri, anuntandu-i ca nu pot beneficia pe deplin de pe urma sponsorului echipei.

De curand Manchester United a semnat un contract de publicitate cu gigantul american producator de autoturisme, General Motors, prilej pe care managerul Sir Alex Ferguson l-a folosit ca sa le impuna tinerilor de sub 23 de ani o regula simpla.

Acestia, desi producatorul de autoturisme a anuntat ca fiecare jucator va primi cate o masina, nu au primit permisiunea de a conduce bolizii sport pus la dispozitie de sponsori, informeaza dailymail.co.uk, care anunta ca prin agestul sau Sir Alex Ferguson doreste sa ii mentina pe fotbalisti cu picioarele pe pamant.

Decizia luata de managerul Sir Alex Ferguson ii va afecta pe tinerii Danny Welbeck, in varsta de 21 de ani, Phil Jones, in varsta de 20 dee ani, Chris Smalling, de 22 de ani, si Rafael, de 22 de ani, fotbalistii urmand a nu avea acces la renumitul Corvette, care poate atinge viteze si de peste 300 de kilometri pe ora.

„Chevrolet va oferi masini jucatorilor. Modelul va depinde de timpul petrecut in cadrul clubului si de experienta la condus”, a anuntat un oficial al clubului.

Nu este pentru prima oara cand managerul clubului Manchester United, Sir Alex Ferguson, impune reguli surpirnzatoare. In urma cu doi ani acesta i-a anuntat pe tinerii din lotul de juniori ca nu au voie sa poarte ghete colorate.

author avatar
Ionut Zgimbau
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger