AcasăSPORTAlex Ferguson l-a imbogatit pe tatal unui jucator de al sau

Alex Ferguson l-a imbogatit pe tatal unui jucator de al sau

Wayne Rooney l-a ajutat pe Ryan Tunnicliffe sa treaca peste debutul la United

Tatal tinarului Ryan Tunnicliffe, proaspat debutant in echipa lui United, la partida de miercuri seara, cu Newcastle, a castigat un pariu facut in urma cu 10 ani, cand mizase 100 de lire  pe faptul ca fiul sau va juca pentru echipa lui Ferguson.

Wayne Rooney l-a ajutat pe Ryan Tunnicliffe sa treaca peste debutul la United

Mick Tunnicliffe a pariat 100 de lire pe vremea cind fiul sau avea 9 ani, in ideea ca fiul sau, Ryan, va juca macar o data pentru United. El a primit o cota de 100-1, de la casa de pariuri William Hill si a mers sa incaseze banii ieri dimineata, dupa ce Ryan a intrat in minutul 76 al meciului de Cupa Ligii, cu Newcaslte.

Mick Tunnicliffe se pregateste sa numere banii

Acesta nu a fost singurul pariu facut de tatal jucatorului de la United, acesta avand acasa un bilet pe care a mizat tot 100 de lire sterline si pentru care a primit o cota de 350 la 1, pe faptul ca fiul sau va prinde macar un meci in nationala Albionului. “Ultimul pariu de acelasi gen ne-a costat 10.000 de lire sterline, cand Chris Kirkland a debutat la nationala Angliei. Tatal sau pariase tot 100 de lire sterline”, a declarat purtatorul de cuvant al casei de pariuri. Tunnicliffe a jucat sezonul trecut la Peterborough United, echipa pregatita de fiul lui Alex Ferguson, Darren, iar in acest sezon a fost primit in lotul mare a lui United.

author avatar
Sebastian Stan
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger