AcasăSPORTALERTĂ! Naționala de fotbal, implicată într-un accident rutier / Un jucător, dus...

ALERTĂ! Naționala de fotbal, implicată într-un accident rutier / Un jucător, dus de urgență la spital – VIDEO

accidentALERTĂ! Naționala de fotbal implicată într-un accident rutier / Un jucător, dus de urgență la spital - VIDEO

Jucătorii naționalei de fotbal a Bulgariei au fost implicați într-un accident rutier grav, vineri seară, în Georgia. Unul dintre fotbaliști a fost rănit serios.

Este vorba despre Todorov Nedelev, care a fost transportat de urgență la spital.

Șoferii autocarelor circulau cu viteză

Conform sportal.bg, incidentul a avut loc pe drumul de la aeroport către hotelul unde jucătorii ar fi urmat să fie cazați, pentru partida contra Georgiei de duminică, din Liga Națiunilor.

Fotbaliștii au fost împărțiți în două autocare, conform normelor UEFA. Acestea circulau unul în spatele celuilalt, cu viteză mare. La un moment dat, șoferul primului autobuz a frânat brusc pentru a evita o mașină care s-a oprit brusc, iar cel de-al doilea șofer nu a avut reacție și a intrat în spatele autobuzului vecin.

Impactul a fost atât de dur, încât Teodor Nedelev a fost rănit serios de cioburile parbrizului, fiind scos plin de sânge din autocar. Acesta a fost transportat de urgență la spital.

Un fotbalist, rănit de cioburi

Restul jucătorilor și a staff-ului sunt în siguranță, însă au fost îngroziți de imaginile cu colegul lor însângerat. Poliția locală a deschis o anchetă în acest caz.

„Un autobuz s-a oprit, celălalt s-a izbit. Doar Nedelev a fost rănit și dus la spital. Geamurile au fost sparte, iar el a fost rănit. Medicul este cu el la spital. Vor avea grijă de el”, a spus Membru al Comitetului Executiv al federației din Bulgaria.

author avatar
Andreea Vlad