AcasăSPORTAlerta la Londra: satul olimpic a fost atacat de molii!

Alerta la Londra: satul olimpic a fost atacat de molii!

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Londra se confrunta cu o situatie mai putin asteptata, satul olimpic – in care sunt cazati circa 9.000 de sportivi – a fost invadat de molii.

Moliile au invadat Londra

De altfel, intregul oras are probleme cu o invazie a moliilor atrase de conditiile meteo umede si racoroase, insa zona Stratford – in care se afla si satul olimpic – este cea mai afectata, pentru micile insecte 9.000 de garderobe pline cu haine cat pentru doua saptamani reprezentand un adevarat festin.

Circa 9.000 de sportivi locuiesc in satul olimpic

Reprezentantii mai multor delegatii se tem ca uniformele pregatite pentru festivitatea de deschidere de maine vor fi afectate de numarul mare de molii, specialistii precizand ca, dupa un calcul estimativ, reiese ca, in aceasta perioada, in satul olimpic pot exista mai multe molii decat in intreaga Scotie. Interesant este ca numerosi sportivi fac si haz de necaz, facandu-se deja numeroase glume deochiate pe seama posibilitatii ca moliile sa-si gaseasca loc de culcus in costumele participantelor la turneul de volei pe plaja sau in slipii sportivilor de la natatie. In ciuda faptului ca organizatorii se dau peste cap pentru ameliorarea situatiei, conditiile din satul olimpic sunt favorabile moliilor. Majoritatea sportivilor stau cu geamurile inchise si cu aerul conditionat pornit, situatie ideala pentru insecte de a se inmulti. Exista posibilitatea ca molia sa fie desemnata mascota oficiala a J.O., de unde credeti ca au aparut gaurile din cercurile olimpice?

author avatar
Cristi Ionita
588 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger