AcasăRecomandariAlerta inaintea marelui duel cu Jean Pascal: Bute, supus unui control antidoping...

Alerta inaintea marelui duel cu Jean Pascal: Bute, supus unui control antidoping inopinat la Montreal!

Cu ceva mai mult de o luna inaintea marelui meci de la Montreal, Lucian Bute si boxerul canadian Jean Pascal au inceput sa se intreaca in declaratii belicoase.

Bute s-a trezit cu oficialii WADA pe cap

Momentul ales pentru startul atacurilor sub centura a fost un control inopinat facut de oficialii Agentiei Mondiale Anti Doping. Reprezentantii WADA i-au recoltat sange lui Lucian Bute imediat dupa un antrenament dificil. Boxerul roman a postat imaginea pe o retea de socializare, iar Jean Pascal a profitat la maximum, atacandu-l dur pe Bute. „Lucian, nu arati prea bine. Ce se intampla cu tine? Ai emotii in privinta rezultatului?”, a fost mesajul razboinic postat de canadian pe Twitter. Replica pugilistului galatean a venit prompt, romanul dandu-si jos tricoul si aratand o forma fizica de invidiat. Ba chiar a postat si o poza in care loveste cu sete sacul de antrenament, cu bratul stang, cel la care a fost operat, semn ca totul este in regula.

Lucian da cu sete la antrenamente

Lucian este sigur ca fanii din Bell Center vor fi de partea sa la meciul de pe 18 ianuarie si va reusi sa-si treaca in palmares centura de campion WBC Diamond la categoria semigrea.

author avatar
Cristi Ionita
483 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger