AcasăSPORTAlertă în tenis! Jucători de top, depistați pozitiv cu Covid-19. Djokovic, pus...

Alertă în tenis! Jucători de top, depistați pozitiv cu Covid-19. Djokovic, pus la zid: Ești un iresponsabil

Novak DjokovicNovak Djokovic

E panică în tenis. Mai mulți jucători de top au luat temutul coronavirus după ce au participat la Adria Tour, în Croația. Competiția de tenis a fost una disputată în mare parte fără restricții sanitare.

Pe lista celor găsiți pozitiv se află Grigor Dimitrov (29 de ani, 19 ATP) și Borna Coric (23 de ani, 33 ATP). Celelalte două teste pozitive sunt al lui Marko Paniki, preparatorului fizic al lui Novak Djokovic, și al lui Kristijan Groh, preparatorul fizic al lui Grigor Dimitrov.

Ei trebuie să rămână la Zadar în carantină, urmând să fie supuși unui nou test peste cinci zile, după cum informează sportklub.rs, potrivit gsp.ro.

Novak Djokovic a fugit la Belgrad

Restul jucătorilor, printre care Marin Cilic și Alexander Zverev, pot pleca acasă, testele lor fiind negative. Novak Djokovic a refuzat însă să fie testat pentru Covid-19 în Croația, cu toate că preparatorul său fizic a fost infectat cu noul coronavirus.

Conform presei din Serbia, liderul ierarhiei ATP a părăsit Zadar (Croația) și s-a deplasat la Belgrad fără să fie testat. Fanii de pe rețelele de socializare s-au luat de Djokovic pentru că a organizat turneul Adria Tour din Croația. Finala nu s-a mai jucat după ce Dimitrov a fost testat pozitiv pentru Covid-19.

Deoarece măsurile de distanțare socială au fost minime, fanii tenisului s-au revoltat pe Twitter și Facebook. „Djokovic, ești un iresponsabil”, „Felicitări, Nole! Se pare că protecția divină n-a funcționat”, au fost doar câteva dinre reacțiile fanilor.

Adria Tour este un turneu organizat de Novak Djokovic pentru a strânge bani în scopuri caritabile și pentru a le oferi unor jucători meciuri într-o perioadă în care circuitul mondial este întrerupt din cauza Covid-19.

author avatar
Andreea Vlad
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger