AcasăSPORTAlerta in Giulesti: Rapid poate pierde la masa verde meciul cu Ceahlaul!

Alerta in Giulesti: Rapid poate pierde la masa verde meciul cu Ceahlaul!

Suporterii nu-l mai vor pe goalkeeper-ul Dani Coman la echipa si i-au transmis antrenorului Lucescu jr. ca va fi considerat responsabil pentru orice incident care se va petrece la jocul de maine seara.

Coman a deveni inamicul numarul 1 al galeriei rapidiste

In viziunea „ultrasilor” rapidisti, niciun jucator nu are voie sa reactioneze la injuraturile galeriei! Acesta este mesajul cu care s-au prezentat liderii „Legione Granata” la negocierile cu George Copos si Razvan Lucescu, derulate luni seara. Deoarece la partida de la Chiajna s-a revoltat, aruncand cu o sticla de apa inspre fani, portarul Danut Coman trebuie scos din lot in regim de urgenta. Santajul suporterilor este total: daca doleanta nu le va fi indeplinita, „Giulestiul ia foc”, maine, la meciul cu Ceahlaul. Se va ajunge inclusiv la oprirea intentionata a jocului, prin patrunderea „ultrasilor” sau prin aruncarea scaunele din tribune pe gazon.

„Din punctul nostru de vedere, Coman a facut un gest impardonabil. Liga Suporterilor Rapidisti a decis in unanimitate ca el sa nu mai imbrace niciodata tricoul «alb-visiniu»”, sustine Gigi Corsicanu’, seful neoficial al galeriei rapidiste. In cazul in care suporterii vor reusi sa-si puna in aplicare amenintarile, clubul Rapid risca sa piarda la masa verde (scor 0-3) confruntarea cu Ceahlaul.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger