AcasăRecomandariAlerta de grad 0: primul meci la Australian Open suspectat de casele...

Alerta de grad 0: primul meci la Australian Open suspectat de casele de pariuri!

Un cunoscut site de pariuri online a suspendat toate operatiunile efectuate duminica pe un meci modest de dublu-mixt la Australian Open.

Lara Arruabarrena si David Marrero sunt banuiti ca au trantit la pariuri meciul de dublu mixt

Conform New York Times, sume imense au fost mizate pe intalnirea dintre Lara Arruabarrena/ David Marrero si Andrea Hlavackova/ Lukasz Kubot. Site-ul Pinnacle Sports este unul dintre cele mai mari si mai influente din industria de betting sportiv. Inainte de startul respectivei partide, cateva persoane au plasat sume neobisnuit de mari pentru intrecerea de dublu-mixt. Mai mult, toti banii erau mizati pe victoria echipei Hlavackova/ Kubot. Ca fapt divers, cei doi au castigat in doua seturi, 6-0, 6-3, iar primul set a durat doar 20 de minute.
De obicei, meciurile din primul tur la dublu mixt genereaza un flux mic de pariuri. Acum, insa, pe un alt site, Betfair, 25.000 de dolari au fost mizati pe partida suspectata de Pinnacle Sports. In comparatie, la alte trei meciuri disputate duminica in primul tur la dublu mixt s-au pariat, cumulat, doar 2.000 de dolari!

Greseli nefortate comise de Marrero

Pe site-ul ziarului, jurnalistii de la New York Times au publicat si trei scurte filmulete din meci, in care se vede clar cum David Marrero comite foarte multe greseli neprovocate de adversari. La declaratiile de dupa partida, Arruabarrena si Marrero au negat implicarea intr-un eventual meci trucat, Marrero justificandu-si evolutia slaba printr-o accidentare la genunchi.

Politia din Victoria ancheteaza cazul

Marco Blume, seful departamentului de pariuri sportive de la Pinnacle, a explicat ca pariurile suspecte au determinat compania sa retraga meciul din oferta cu 13 ore inainte de disputarea lui. Politia din statul australian Victoria a fost anuntata! „Am vazut cativa oameni pariind sume mari. La dublu-mixt, sumele pariate sunt mai degraba mici. Orice comportament agresiv in pariere este usor de detectat”.
Dupa ce au detectat volumul neobisnuit de pariuri pe victoria cuplului format din cehoaica Hlavackova si polonezul Kubot, oficialii Pinnacle au decis sa scada drastic cotele pentru victorie, apoi au limitat suma maxima de pariat de la 500 de dolari la 100 de dolari. Pariurile au continuat sa curga, astfel ca meciul a fost blocat din oferta.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger