AcasăSPORTAlertă: Barcelona, părăsită de fani!

Alertă: Barcelona, părăsită de fani!

Conducerea Barcelonei trage semnale de alarmă în ceea ce privește legătura dintre fani și echipă. Joan Laporta și staff-ul său sunt complet îngrijorați de situația în care se află clubul, mai ales de când Camp Nou este în renovare și sunt nevoiți să joace pe „Montjuic”.

Barcelona a oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri weekend-ul trecut, impunându-se cu 4-0 în fața lui Getafe. Rămâne de văzut dacă un joc atât de bun este destul pentru a readuce fanii la stadion. Victoria categorică din ultima etapă l-a făcut pe Xavi să fie optimist în ceea ce privește lupta pentru titlu. În ciuda diferenței mari de puncte față de rivala Real Madrid, tehnicianul catalanilor crede că titlul este încă accesibil.

După cum explică AS, doar 36.803 de suporteri au fost prezenți la stadion. A fost a treia cea mai mică prezență a sezonului, nu foarte departe de cei 34.471 care au venit când Barcelona a jucat împotriva lui Almeria și cei 34.568 care i-au văzut live pe catalani, învingând-o pe Atletico Madrid, într-o noapte rece de iarnă în care prețul biletelor a fost peste medie.

În disperarea de a recâștiga audiența, clubul a făcut reducere de 40% la bilete. Și ora a fost accesibilă la meciul cu Getafe, acesta începând la 16:15, într-o zi de weekend.

Barcelona încearcă să recupereze terenul pierdut în cursa pentru titlu și va avea în viitorul apropiat o întâlnire crucială cu Napoli în optimile de finală ale Ligii Campionilor.  O prezență slabă la al doilea meci ar putea influența mult soarta partidei, ținând cont că jucătorii Barcelonei sunt obișnuiți să joace cu stadionul plin.

author avatar
Mihail Ioan
534 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger