AcasăSPORT"Alekos" Alexandris preia CS Severin

„Alekos” Alexandris preia CS Severin

"Alekos" Alexandris, noul antrenor al echipei CS Severin

Tehnicianul Nicolo Napoli isi va rezilia contractul cu gruparea olteana in aceasta iarna. De altfel, la plecarea in Italia, Napoli si-a luat cu el toate bagajele, semn ca nu mai are de gand sa revina in Romania.

"Alekos" Alexandris, noul antrenor al echipei CS Severin

Decizia lui Nicolo Napoli are la baza situatia dezastruoasa in care se regaseste CS Severin, intreg staff-ul tehnic nefiind platit de mai multe luni. Oficialii clubului s-au interesat, deja, de un antrenor nou si l-au convins pe grecul Alexandros „Alekos”  Alexandris sa conduca echipa in retur, acesta avand drept obiectiv salvarea de la retrogradare. In varsta de 44 de ani, Alexandris vine la Severin in urma unei colaborari incheiate de olteni cu gruparea elena Olympiakos Pireu.

In cariera sa, Alekos a antrenat echipa de tineret al celor de la „PAO”, dar si APOP Kinyras (Cipru), Kerkyra si modesta Elassona. Fost component al nationalei Greciei (a participat la Mondialul din 1994), Alekos Alexandris a declarat la prezentarea oficiala ca si-a fixat un singur tel: „Scopul nostru este sa ramanem in Liga 1. Stiu care sunt jucatorii valorosi din cadrul echipei, iar ei vor ramane in continuare; vom elabora si noi strategii de joc si, in colaborare cu eventuali jucatori eleni si nu numai, transferati in lunile ce vor urma, vom incerca sa ridicam CS Severin pe o pozitie inalta in clasament”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
403 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger