AcasăRecomandariAlegeri anticipate la FRF, candideaza Didi Prodan!

Alegeri anticipate la FRF, candideaza Didi Prodan!

Retras din fruntea Federatiei Romane de Fotbal, fostul presedinte Mircea Sandu este readus in prim-plan chiar de inlocuitorul sau, Razvan Burleanu.

Daniel Prodan

Noul sef de la „Casa Fotbalului” face tot ce ii sta in putere ca sa strice capitalul de imagine de care s-a bucurat la alegerile din 5 martie. Aproape ca nu trece o singura zi fara ca Burleanu sa-l atace pe Sandu, desi preocuparea sa ar trebui sa fie cu totul alta dupa doua luni de la inscaunarea in fruntea FRF. La fel au stat lucrurile si ieri, cand Razvan Burleanu a axat conferinta de presa pe subiectul „Mircea Sandu”, desi insolventa cluburilor si problemele de la Steaua erau teme mai interesante. „Nu pot sa nu remarc declaratia unui onorabil care spunea ca nu vrea sa fie calcat pe coada. Exista cateva principii fundamentale pe care trebuie sa le respecti cand te muti intr-o casa. In primul rand, trebuie sa faci o deratizare sanatoasa, astfel incat sa fii sigur ca nu mai gasesti niciun soarece pe care sa-l calci pe coada si care are scopul de a-ti roade temeliile cladirii. Am vazut un mesaj puternic de solidaritate al domnului Mircea Sandu. Chiar ii inteleg pozitia, pentru ca in toata aceasta perioada de timp, incepand din 5 martie, de cand sunt la conducerea FRF, am reusit sa schimb metodele de lucru, sa plasez oamenii pe traiectorii de performanta si pe traiectorii de noi comportamente in ceea ce priveste modul de functionare al unei federatii si sa lucram pornind de la ideea de profit al institutiei. Altfel spus, solidaritatea pentru profitul personal se destrama pe zi ce trece”.

Mircea Sandu: „Trebuie sa se teama!”

Replica „Nasului” nu s-a lasat asteptata, numai ca ea anunta un adevarat tsunami care se va abate peste FRF: „Soarecii vor disparea imediat de la Casa Fotbalului. Sobolanul-sef care e acolo va disparea cat de curand, cu soarecii pe care i-a adus. Vor disparea curand. Au venit cu o sacosa de plastic, sobolanul a venit cu soriceii dupa el, dar soriceii vor sa roada si ei, dar nu-i lasa lumea fotbalului. Cine face fotbalul romanesc de ras, daca el in loc sa se ocupe de fotbalul romanesc are o obsesie cu numele meu? Nu o sa ajunga nici la 0,02 la suta din ceea ce am creat eu pentru fotbalul romanesc. In primul rand, pentru ca nu va avea timpul necesar. Si imi pare rau ca nu va sta prea mult sa se faca de ras defintiv si irevocabil. Nu e valid, poate ca si membrii afiliati isi vor da seama ca au votat un personaj despre care nici el nu stia ca exista. Nu conduce el Federatia, ci alta persoana de langa el conduce. Nu e Chivorchian! E adevarat ca rozatoarele se inmultesc repede, dar vor disparea toate. Trebuie sa se teama!”.

Din cate se zvoneste, la FRF vor urma alegeri anticipate luna viitoare, daca Tribunalul Bucuresti va respinge in data de 3 iunie validarea actualei conduceri a Federatiei. Convins ca astfel vor sta lucrurile, Mircea Sandu afirma ca are pregatite trei nume de fosti internationali, care vor candida la alegerile prezidentiale. Se pare ca unul dintre favoriti este Daniel Prodan, celalalt „inamic” declarat al lui Razvan Burleanu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
566 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger