AcasăSPORTAlături de Stejari! Regal rugbistic pe Arcul de Triumf

Alături de Stejari! Regal rugbistic pe Arcul de Triumf

Alături de Stejari! Regal rugbistic pe Arcul de Triumf

Se anunță o lună plină pentru fanii sportului cu balonul oval din România. Și un regal de rugby pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală, cu Stejarii în prim plan, jucătorii naționalei începând deja pregătirea celor trei partide test World Rugby pe care le vor disputa în luna noiembrie, la București.

Stejarii urmează să întâlnească pe 5 noiembrie Chile, pe 12 noiembrie Uruguay și pe 19 noiembrie Samoa.

Andy Robinson: Este important să continuăm să creștem ca echipă

Din câte a anunțat încă de zilele trecute Federația Română de rugby, staff-ul echipei naționale a selectat pentru prima partidă, cea cu Chile, un lot de 33 de jucători – 18 înaintași și 15 jucători de treisferturi.

„Este grozav că vom avea un festival de rugby internațional pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf în următoarele trei weekend-uri. Prima noastră provocare va fi o luptă interesantă împotriva echipei Chile, care a progresat foarte mult, iar în ultimele 12 luni a înregistrat victorii în deplasare împotriva Rusiei și a Statelor Unite ale Americii.

Aștept cu nerăbdare această muncă împreună cu echipa de antrenori și jucători în dorința de a ne dezvolta propriul nostru stil și identitate de joc și a avea o evoluție solidă în aceste partide. Jucătorii au răspuns foarte bine la primele antrenamente făcute și au arătat o atitudine de joc foarte bună. Este important să continuăm să creștem ca echipă în timp ce vom căuta să ne impunem planul de joc împotriva echipei din Chile și să facem din Arc, o adevărată fortăreață”, a declarat Andy Robinson, antrenorul principal al României, citat de rugbyromania.ro.

Cine va face parte din lotul României pentru meciul cu Chile

Iată ce componență va avea lotul României pentru meciul cu Chile, conform sursei citate:
Pilieri: Vasile Balan (CSA Steaua), Alexandru Savin (CSA Steaua), Alexandru Gordaș (CS Dinamo), Victor Leon (Perigueux), Mihăiță Lazăr (SCM USV Timișoara)
Taloneri: Ovidiu Cojocaru (CS Dinamo), Tudor Butnariu (CSA Steaua), Florin Bărdașu (CSA Steaua)

Linia a doua: Florian Roșu (CSM Știința Baia Mare), Ștefan Iancu (CSM Știința Baia Mare), Marius Iftimiciuc (Perigueux), Johan Van Heerden (CS Dinamo), Luigi Ostoni (CUS Milano)

Linia a treia: Mihai Macovei (RC Bassin D’Arcachon), Damian Strătilă (CSA Steaua), Dragoș Ser (CSA Steaua), Cristi Chirica (RCHCC), Kamil Sobota (CSA Steaua)

Mijlocaș la grămadă: Gabriel Rupanu (SCM USV Timișoara), Florin Surugiu (CSA Steaua), Vlăduț Bocăneț (CSM Știința Baia Mare)

Mijlocaș la deschidere: Ionel Melinte (RCHCC), Tudor Boldor (CS Dinamo), Daniel Plai (CSA Steaua)

Aripi: Nicolas Onuțu (CS Vienne), Atila Septar (RC Toulon), Mihai Lămboiu (CSM Știința Baia Mare)

Centri: Hinckley Vaovasa (CSA Steaua), Vlăduț Popa (CSA Steaua), Alexandru Bucur (SCM USV Timișoara)

Fundaș: Sioeli Lama (CSA Steaua), Robert Neagu (CSA Steaua), Marius Simionescu (CS Dinamo)

Spectacol sportiv pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf

Așadar, pe final de toamnă se anunță un regal de rugby pentru pasionații sportului cu balonul oval. Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf va găzdui mai multe meciuri la care sunt așteptați spectatorii care să vină în număr cât mai mare să-i susțină pe Stejari.
E vorba de un turneu spectaculos, „November Tests”, care aduce în fața iubitorilor sportului un sfert dintre echipele care vor juca anul viitor la Cupa Mondială din Franța. Cinci echipe: România, Samoa, Chile, Uruguay și Tonga și cinci meciuri care anunță un adevărat spectacol sportiv pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf.

În plină campanie de pregătire a participării la competiția din Hexagon de anul viitor, Stejarii vor avea trei meciuri puternice, cu Chile, Uruguay și Samoa. În plus, „Arcul” va fi acasă, în premieră și pentru două partide internaționale, Tonga – Chile și Tonga – Uruguay. Chiar dacă nu sunt adversare directe în acest turneu, România și Tonga se află în aceeași grupă la Cupa Mondială, B, întâlnirea dintre cele două, de pe 8 octombrie 2023, la Lille, urmând să încheie această fază preliminară a competiției, conform sursei citate.

Fanii sportului cu balonul oval sunt așteptați să fie alături de Stejari și mai ales, să se bucure de meciurile ce se anunță un adevărat regal pentru suporterii rugby-ului din România.

De unde puteți cumpăra bilete pentru meciurile din noiembrie

Biletele pentru partidele test World Rugby din luna noiembrie s-au pus în vânzare încă de zilele trecute și pot fi achiziționate online de pe bilete.ro, dar și în rețeaua de magazine partenere, având 1500 de puncte de vânzare la nivel național.
– Magazinele Inmedio & RELAY
– Magazinele Germanos
– Oficiile Poșta Română
– Magazinele Vodafone.

Cât costă biletele și la ce oră vor începe meciurile de pe Arc

Tot FRF a anunțat și cât vor costa biletele la aceste meciuri, precum și orele de start:

Prețurile biletelor:

Tribuna 1 VIP 300 RON
Tribuna 1 100 RON
Tribuna 2 50 RON
Family Zone 25 RON

Peluze 25 RON

* copiii sub 12 ani au intrarea gratuită însă vor putea intra numai după achiziționarea unui bilet cu valoare 0
Pentru cele două meciuri care vor avea loc în cuplaj pe 19 noiembrie există și varianta de abonament.

Meciuri test World Rugby, Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf:

5 noiembrie, ora 13:00
România – Chile

12 noiembrie, ora 13:00
Tonga – Chile

13 noiembrie, 13:30
România – Uruguay

19 noiembrie
ora 12:45 ora Tonga – Uruguay
ora 16:45 România – Samoa

author avatar
Andrei Coman
293 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger