AcasăSPORTAlarma la Ajaccio! Mutu s-a accidentat iar

Alarma la Ajaccio! Mutu s-a accidentat iar

Mutu n-a rezistat nici la o alergare usoara

Formatia Ajaccio ar putea fi privata in lupta pentru salvarea de la retrogradare de aportul celui mai bun marcator, dupa ce Adrian Mutu a parasit accidentat antrenamentul de ieri dimineata.

Mutu n-a rezistat nici la o alergare usoara

Mutu a marcat opt goluri in actualul sezon de Ligue 1, iar reusitele sale au tinut-o pe Ajaccio in viata, micuta grupare corsicana aflandu-se pe locul 14 in clasament, cu patru puncte avans fata de Nancy, formatie care ocupa locul 18, primul de sub linia retrogradarii. Iar pentru Ajaccio urmeaza tocmai intalnirea cu Nancy, de pe teren propriu, disputa ce ar putea linisti, in mare masura, situatia corsicanilor. Totusi, antrenorul Albert Emon s-ar putea sa fie nevoit sa-l scoata din schema pe Adrian Mutu. Atacantul roman a parasit antrenamentul de ieri dimineata resimtind dureri la aceeasi gamba care l-a scos din circuit inainte de „dubla” Romaniei cu Ungaria si Olanda, din preliminariile „mondialului” brazilian.

A parasit baza de cantonament inaintea colegilor

Dupa o scurta discutie cu medicul Gilles Testou, s-a stabilit ca Mutu poate efectua alergari usoare, alaturi de fundasul Yoann Poulard, dar romanul nu a rezistat nici la acestea si a parasit definitiv terenul de antrenament. Conform „corsematin.com”, oficialii lui Ajaccio au comandat mai multe teste medicale, de temaa ca accidentarea lui Mutu a recidivat si romanul nu va mai putea juca in acest sezon.

author avatar
Cristi Ionita
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger