AcasăSPORTAl Pacino i-a motivat pe stelisti

Al Pacino i-a motivat pe stelisti

Antrenorul Ilie Stan s-a folosit de o replica folosita in filmul „Any given Sunday” de cunoscutul actor american pentru a-i trezi din letargie pe fotbalistii Stelei.

Ilie Stan a fost mai ceva decat un psiholog si a reusit sa-si monteze jucatorii pentru victoria cu Otelul

Debut perfect pe banca Stelei pentru Ilie Stan, nu atat prin prisma rezultatului din meciul cu Otelul, cat mai ales a impactului pe care fostul international l-a avut asupra jucatorilor. Discutiile individuale si incurajarile primite au fost nimic pe langa surpriza pe care Stan le-a pregatit-o fotbalistilor: inainte de a intra pe teren pentru a infrunta campioana, Ilie si-a strans „copiii” pentru un scurt montaj video. Pe un CD, era o compilatie intre penalty-urile aparate de Helmuth Duckadam la Sevilla si discursul mobilizator pe care Al Pacino l-a tinut in filmul „Any given Sunday”, productie 1999. De altfel, tocmai acest ultim aspect i-a miscat pe stelisti si nici macar Cristi Tanase n-a avut nevoie de traducere pentru a intelege mesajul din replica „That’s a team, gentlemen, and either we heal now, as a team, or we will die as individuals! That’s football guys, that’s all it is!”.

„Any Given Sunday”, povestea unei echipe de fotbal american

Al Pacino este pe placul lui Ilie Stan

In pelicula semnata Oliver Stone, Al Pacino joaca rolul unui antrenor de fotbal american. Filmul prezinta povestea sportului din perspectiva tuturor personajelor implicate in fenomen, de la tehnician si jucatori si pana la patronii cluburilor sau mass-media interesata de scandal. Mesajul mobilizator al lui Al Pacino „poate misca muntii din loc”, au scris criticii americani de film.

La Rotterdam, in 2007, tricolorii au fost „spartani”

Inainte de meciul cu Olanda, din preliminariile Euro 2008, „tricolorii” urmareau secvente din filmul „300”, povestea luptatorilor spartani care s-au batut cu persii la Termopile.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
427 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger