AcasăSPORTAl doilea sportiv de la Olimpiada trimis acasa pentru limbaj xenofob

Al doilea sportiv de la Olimpiada trimis acasa pentru limbaj xenofob

Michel Morganella, titular in echipa olimpica de fotbal a Elvetiei

Pentru concurentii de la Londra, Twitter-ul si Facebook-ul au devenit un soi de „Bau-Bau” dupa ce inca un sportiv a fost exclus de la Olimpiada pentru opiniile sale postate.

Michel Morganella, titular in echipa olimpica de fotbal a Elvetiei

Agentia Mondiala Antidoping nu a expulzat, pana acum, niciun sportiv prezent la J.O, dar retelele de socializare sunt, deja, vinovate de doua trimiteri acasa. Dupa atleta grecoaica Voula Papaschristou, care s-a aratat indignata de prezenta africanilor in tara natala, a venit randul elvetianului Michel Morganella sa plateasca pentru mesajele transmise pe Twitter.

Morganella, component al nationalei olimpice de fotbal a Elvetiei, i-a jignit pe sud-coreeni, la cateva minute dupa ce reprezentativa helveta a fost invinsa cu 1-2. „Imi vine sa bat pe fiecare coreean in parte. Dati-va foc, adunatura de mongoli, puteti sa crapati cu totii!”, a scris Morganella pe Twitter. Comitetul Olimpic Elvetian s-a intrunit intr-o sedinta de urgenta si a decis sa-l excluda pe jucator din lotul olimpic. „Imi pare sincer rau si imi cer scuze tuturor: fotbalistilor sud-coreeni, poporului corean, dar si delegatiei Elvetiei, pe care am pus-o intr-o postura nedorita. Dupa acel rezultat dezamagitor, mi-am pierdut cumpatul si am comis o mare eroare”, s-a scuzat ulterior Michel Morganella.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger