AcasăRecomandariAl 3-lea esec pe 2015 pentru Steaua si dihonia si-a facut din...

Al 3-lea esec pe 2015 pentru Steaua si dihonia si-a facut din nou casa in Ghencea: FC HaoSB

Daca s-ar tine cont numai de clasamentul pe acest an, atunci Steaua lui Galca s-ar lupta pentru salvarea de la retrogradare, nicidecum n-ar mai conduce plutonul Ligii 1.

Jucătorii Stelei nu mai au încredere în Gâlca

La Targu Jiu, imagine deplorabila aratata de stelisti: jucatorii s-au injurat intre ei, presedintele Valeriu Argaseala a dat vina pe jurnalisti pentru esecul echipei, iar antrenorul Costel Galca a fost huiduit de fani la finalul partidei.
Golul doi marcat de Pandurii a scos la iveala tensiunea si haosul care domnesc in tabara campioanei. Tap ispasitor a fost scos portarul Arlauskis, a carui iesire hazardata i-a permis albanezului Shalaj sa majoreze avantajul gazdelor. Imediat, Varela si Guilherme l-au luat la rost pe goalkeeper-ul lituanian, injurandu-l de cateva ori si amenintandu-l cu un „vorbim noi la final!”. Din cate se zvoneste, coechipierii il acuza pe Arlauskis ca nu-si mai da interesul deoarece in vara va pleca gratis de la Steaua, dupa terminarea contractului.
Daca din teren s-a vazut ca Arlauskis a fost de vina, de la oficiala s-a tras concluzia ca infrangerea trebuie pusa in carca presei sportive. „Fotbalul nu te iarta, nu joci, nu castigi, nu ai cum sa emiti pretentii daca nu ai atitudine. A cui este vina pentru acest esec? A voastra e, a jurnalistilor, descoperiti-o!”.

Galca, „rezolvat” de jucatori?

Evolutia sub asteptari a campioanei l-a mirat si pe Gabi Balint, care nu intelege de ce echipa n-a reactionat deloc la Targu Jiu dupa primul gol al Pandurilor: „Jucatorii au fost slabi si au jucat mult sub asteptari. Nu vad determinare si nici atitudine la Steaua. Nu inteleg de ce s-au mai prezentat la meci. Tanase si Chipciu au jucat foarte slab, iar Popa a alergat mult, dar nu a facut nimic. Tucudean s-a zbatut, insa degeaba. La un moment dat, el arunca de la margine. Ce cauta el sa bata aut?”. Nu in ultimul rand, Balint nu isi explica de ce „fotbalistii au decis sa joace cu mingi lungi”, in conditiile in care nu acesta este stilul Stelei si cu siguranta ca nici Costel Galca nu a cerut o asemenea tactica!?.

Duckadam: „Exista si posibilitatea demiterii antrenorului”

Cum imaginea Stelei nu mai poate fi imbunatatita, Helmuth Duckadam s-a apucat sa-si dea cu parerea despre jocul ei. „Cred ca exista o lipsa de concentrare si o lipsa mare de atitudine. Nu mai avem agresivitate. Baietii trebuie avertizati ca si altii pot juca fara bani, si altii au salarii mai mici. Mai exista si posibilitatea ca Galca sa fie demis, dar acum n-ai ce-i reprosa. Echipa joaca slab, dar nu-i din cauza lui”, a scapat porumbelul Duckadam la finalul partidei de la Tg.Jiu. Totusi, seful cel mare, Argaseala, il linisteste pe Galca: „Scaunul lui Costel nu este in pericol, are patru picioare, nu-i nicio problema!”.

Pe 12 in clasamentul returului

Intr-un clasament al rezultatelor inregistrate pe anul 2015, Steaua s-ar situa abia pe locul 12, cu numai patru puncte obtinute si deja doua infrangeri la activ (plus una in Cupa Ligii). Revelatia primaverii este CSMS Iasi, care a strans patru victorii consecutive (fara gol primit). In urma moldovenilor se situeaza ASA Tg.Mures (10 puncte), Dinamo (9 puncte) si Rapid (8 puncte).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger